Hanna Westerbacka

Spirituell rådgivare och healer. Hon driver butiken Harmoni och Magi i Vagnhärad.

hanna@harmoniochmagi.se
0704248635

Lisa Wieslander

Yogalärare i multistyle, yin yoga, gravidyoga och mamma & baby yoga med flera års erfarenhet av att leda klasser med olika teman.

Lisa.wieslander@gmail.com 


Chakrabalanserande Yogakurs

Är du nyfiken på att lära dig om hur du genom yoga och meditation kan landa mer i dina egna energier? Tycker du att det är spännande med stenar, kristaller och eteriska oljor och vill veta mer om hur du kan använda dessa redskap för att balansera upp dina chakraflöden? Då är denna kurs något för dig.

Vi kommer under fem tillfällen att ta med dig på en magisk resa där du får lära känna dig själv på ett djupare plan. Vi börjar varje tillfälle med en gemensam sharing där alla får dela med sig av sina energier för dagen. Därefter kommer vi att prova på olika metoder för att fördjupa oss själva i kunskap kring vår kropp, vår själ och vårt sinne. Det kan vara genom exempelvis meditation, kristallhealing eller olika intuitionsövningar. 

Du kommer att få med dig fantastiska redskap som hjälper dig att öppna upp och balansera dina chakra och ditt flöde i kroppen. Detta förstärks ytterligare genom ett yogapass som är förankrat i det flöde som vi arbetar med för kvällen. Vi öppnar upp, rensar ut och landar mer och mer i oss själva vid varje tillfälle. 

Varmt välkommen med din anmälan!

Måndagar 18.30-20.30 med start 27/9
Pris: 2100 kr

Du bokar in dig för samtliga tillfällen via bokadirekt. Bläddra ner till 27/9 så hittar du!


Vid frågor om kursen, kontakta Lisa eller Hanna.


Studio Harmoni

Adress

Gallerian i Trosa, i trp upp (Trosa Hälsocentrum)

Industrigatan 9 A

Trosa

E-post
Telefon