En plats för
Rörelse & Återhämtning
för kropp och knopp!

Utforska rörelse utifrån dina behov, förutsättningar och önskemål

Studio Harmoni

Välkommen till en vacker och harmonisk studio belägen på övervåningen i Gallerian i Trosa. 

Hos oss hittar du flera instruktörer som erbjuder dig klasser i rörelse och andra hälsofrämjande aktiviteter för kropp och sinne. 

Välkommen till oss!

Få information om vad som är på gång med vårt nyhetsbrev!

Aktuellt

Nedan följer lite kortfattat vad som är aktuellt för tillfället i studion. Vårterminen 2021 är avslutad i studion, men nedan följer lite om vad som är aktuellt, både i studion och på andra platser i trakterna! Höstterminen startar v.34 och innan dess erbjuder vi dig att prova våra klasser gratis under vecka 33!

 

Rörelsesmart Sommaryoga

Ännu finns några tillfällen kvar att boka in sig på en magisk stund under sommaren. Klassen är en utomhusklass som håller till i köksträdgården på Nynäs Slott utanför Tystberga. 

En mjuk och harmonisk klass som passar både nybörjare och mer erfarna rörelseutövare. 

Varmt välkommen att boka plats! Söndagar 9.00-10.00 och onsdagar 17.30-18.30 till och med augusti med vissa undantag. 120 kr/gång eller 100 kr om du är boende på vandrarhemmet. 


 

Gratis prova på vecka! 

Vecka 33

Inför terminsstart vecka 34 bjuder vi som vanligt in till en gratis prova på vecka där du får möjlighet att prova de rörelseklasser du är nyfiken på.  Du kan delta på plats i studion eller online hemifrån om det passar dig bättre! Antalet platser i studion begränsas utifrån rådande restriktioner. 

Du bokar din plats via BokaDirekt på knappen nedan. Bläddra ner till aktuellt datum så hittar du! Varmt välkommen önskar Amanda. 


Angående covid-19

Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och information om viruset. Verksamheten pågår i reducerad form under förutsättning att vi som håller klasserna inte uppvisar några symtom. Om du som är kund hos oss uppvisar symtom så som hosta, feber eller andningssvårigheter vill vi att du avstår från klasserna. Likaså om du varit på utlandsresa, då bör du avvakta 2 veckor. I studion finns ytdesifektion som du spritar av din lånematta med, alternativt tar med din egen matta. Sprita också av dina händer med handsprit innan du plockar fram yogamaterial. Viktigt att vi hjälps åt med detta.
I övrigt önskar vi dig varmt välkommen till fortsatt träning. Viktigt för vårt immunförsvar med tid för återhämtning och att hitta lugn när det känns stressigt omkring oss!


Om oss

Studio Harmoni drivs sedan januari 2020 av Amanda Björkeng på Rörelsesmart. Amanda är leg. fysioterapeut och massör och vars stora intresse ligger i att inspirera och motivera människor till ett liv i rörelse. Amanda håller i kurser, klasser och work shops där temat kort och gott handlar om hur vi tillgodoser vårt rörelsebehov på bästa sätt. Amanda håller även i yogaklasser. 

I studion finns också Linda som håller yogaklasser, främst vinyasayoga.

Klicka dig in på Rörelsesmart om du vill läsa mer om Amanda och hennes arbete.

 

Schema

Här intill ser du schemat för höstterminens klasser. Beskrivningar av klasserna, priser samt övriga aktiviteter som är på gång i studion hittar du nedan. Terminen startar vecka 34!

 

Kontakt
info.studioharmoni@gmail.com
070 781 22 08

Fler tjänster

Nedan följer ett urval av tjänster från Amanda på Rörelsesmart. 

  • Personligt anpassat rörelsepass med guidning mot mer funktionell och hållbar rörelse.
  • Coachande/guidande samtal för ökad rörelse i vardagen.
  • Massagebehandling
  • Ryttaranalys + rörelseoptimering ryttare 
  • After work - Rörelse för företag 
  • Föreläsningar och Work shops kring rörelse och beteende
  • Tjänster i friskvård för häst

Kommande kurser och aktiviteter

Här hittar du kort info om våra kommande aktiviteter. Gäller aktiviteter i studion och som Amanda ordnar på andra platser i landet. För mer info om aktiviteterna samt anmälan, klicka på "Kurser & Aktiviteter"

Juli


Rörelsesmart Sommaryoga på Nynäs slott:
Onsdagar 17.30
Söndagar 9.00
(Med undantag för vissa uppehåll)

4/7 Rörelsesmart Sommaryoga på stol

10/7 Naturnära Lammyoga (Stallarholmen)

Augusti


Rörelsesmart Sommaryoga på Nynäs slott:
Onsdagar 17.30
Söndagar 9.00
(Med undantag för vissa uppehåll)

1/8 Rörelsesmart Sommaryoga på stol

7/8 Naturnära Lammyoga (Stallarholmen) INSTÄLLD

16-22/8 Gratis prova på vecka i studion!

23/8 Terminsstart i studion!

 

September

Oktober


4/9 Naturnära Lammyoga (Stallarholmen)


 

November


DecemberFå information från oss

Föreläsningar, dans, yoga, massage, work shops...

Vill du hyra studion?

Vår vackra studio hyrs även ut. Du har möjlighet att hyra studion och/eller tillhörande behandlingsrum vid enstaka tillfällen eller regelbundet med fasta dagar och tider. Klicka nedan för att läsa mer eller göra en bokningsförfrågan. Du är även välkommen att maila mig på info.studioharmoni@gmail.com för att diskutera eventuella samarbeten!

Kontakt

Adress

Industrigatan 9 A

619 33 Trosa

Gallerian, 1 trp, Trosa Hälsocentrum

E-post
Telefon