Yvonnes tjänster

Välkommen att kontakta Yvonne för frågor eller bokningar/anmälan:
yvdv62@gmail.com

070 72 72 070

Yvonne van de Vis

Lite om mig: Jag är nederländska och utbildad pianolärare och kammarmusiker. På musikhögskolan i Haag träffade jag en trevlig svensk ung student och 1988 lämnade jag mitt
hemland för att flytta till kärleken i Sverige. När barnen inte var allt för små längre började jag så småningom studera psykologi vid Stockholms universitet och blev legitimerad psykolog
2007. Till en början jobbade jag med vuxna med förvärvade hjärnskador och sedan 2008 arbetar jag med utredning av barn med epilepsi vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus i
Stockholm.

Som många av oss började också jag någon gång med yoga-en-gång-i- veckan och av enslump hamnade jag i kundalini-spåret. När jag i mitt privatliv råkade ut för stora svårigheter, stress och sorg började jag januari 2017 med hjälp av en fantastisk lärare dagligen utöva
kundaliniyoga, bygga upp och hela mig själv och sedan var jag fast. Januari 2020 började jag lärarutbildningen vid Kundaliniyoga Center in Stockholm. Våren 2021 blir jag certifierad lärare.

Varmt välkommen till mina yogalektioner!

Work Shop Kundaliniyoga

Lördag 25/9 9.30-12.00

Välkommen till en workshop där vi tar tid att gå igenom och övar olika positioner, andnings - och andra tekniker och pratar om och upplever deras effekter.

Förhoppningen är att du sedan kan få mer ut av yogapassen du går på. Vi gör så klart en hel kriya (serie av övningar) och två meditationer: en pranayam (andningsmeditation) och en celestial communication (meditation på ett mantra där man rör kroppen till musik). Och bäst av allt: vi har levande musik!

Du är välkommen att komma lite tidigare för att i lugn och ro landa på mattan eller dricka en kopp te. Vid färre än 8 deltagare totalt ställs workshopen in.

Kostnad 300 kr. Betalning kontant eller via Swish på plats.


Yvonnes övriga aktiviteter 

"Att vara närstående - vad gör det med oss?"
- om symtom i själen, kroppen och knoppen

Välkommen på ett kort föredrag om ett högst aktuellt ämne: Att vara närstående - vad gör det med oss? Om symtom i själen, kroppen och knoppen.

Om Du med detsamma vill ge dig själv en stunds avkoppling och energipåfyllning är Du efter föredraget hjärtligt välkommen att delta i yogalektionen som börjar 16.15 (se information om klassen ovan) och på min hemsida www.rehabfornarstaende.se under ”om mig - yoga”. 

För intresse av föreläsningen, meddela Yvonne!


Micro-Retreat

Varmt välkommen till en stunds återhämtning, en timme helt för dig själv med mjuk yoga, avslappning, enkla andningsövningar, lugn musik och kanske lite prat om varför vi reagerar på vissa sätt i svåra situationer. 

Vid intresse, meddela Yvonne!

Kontakta Yvonne